Om Vital Med

Om Vital Med


Vital Med ble etablert i 2011 av Inga Runge.


Visjonen til Vital Med er å motvirke og forebygge stress i alle varianter. Hverdagen er for mange preget av press og forventninger og det kan bli mye å balansere mellom jobb og hjem. Det finnes heldigvis enkle måter å forenkle hverdagen på, for å løfte stemningen og få et bedre liv. Nettopp her kommer jeg inn i bildet.

 

Du kan få veiledning på enkle metoder for å endre tankemønstre som belaster deg i hverdagen. Hypnoterapi eller regresjonsterapi vil hjelpe deg å sortere tankene og bedre forstå og justere uheldige tankemønstre. Å lære teknikker for meditasjon vil kunne gi deg tid til å puste og bare være, og koble av fra alt styret i hverdagen. Terapeutisk massasje hjelper mot anspenthet, hodepine og stress som setter seg i nakke og rygg. Opplev også en full avspenning i øm musklatur etter fysisk aktivitet med idrettsmassasje eller triggerpunktmassasje.

 

 


Jeg er sertifisert EFT-terapeut nivå 1 og 2 (EFT Akademiet, 2011), regresjonsterapeut og hypnoterapeut (Hypnoseakademiet, 2011). I 2012 tok jeg grunnmedisin hos Tunsberg Medisinske skole. I 2015 fullførte jeg utdanning som Meditasjonslærer og -leder ved Body-Soul-Center i Tyskland. Fra 2015-2017 tok jeg fagskoleutdanning som massasjeterapeut ved Institutt for helhetsmedisin.


Under finner du en oversikt over tilleggsutdanninger:


  • Fødselshypnoseinstruktør, etterutdanning 2011
  • Grunnmedisin ved Høgskolen i Nord-Trøndelag 2012
  • Hypnoterapeutisk smertehåndtering Hypnoseakademiet i 2019
  • Lymfemassasje ved Axelssons i 2019
  • Hot stone massasjekurs i 2019
  • Instruktør for babymassasje ved Norsk babymassasjeskole i 2020.Ta kontakt for en uforpliktende vurdering av dine behov.   Jeg tilbyr selvsagt bedriftsavtaler og skreddersyr behandlingsopplegg som er helsefremmende for arbeidsstedet.